Account - Accountgegevens aanpassen

Als u een account heeft bij Nielsen Cards & Crafts heeft u de mogelijkheid om producten te bestellen. Tijdens het bestelproces zal u worden gevraagd om adres en contactgegevens op te geven. Daarbij heeft u de mogelijkheid om deze gegevens in uw account op te slaan. Mochten er gegevens fout zijn ingevuld kunt u deze altijd later weer aanpassen onder het kopje 'Mijn account'.

Mijn account

Als u op de button 'Mijn account' in het hoofdmenu klikt, komt u op uw persoonlijke account. Hierop is een overzicht te zien van uw recente orders, account gegevens en het adressenboek.

 • Account gegevens
  • Contactgegevens
   Onder het kopje contactgegevens staan al uw persoonlijke gegevens vermeld als: Naam, E-mail, Titel. Ook is er de mogelijkheid om uw persoonlijke wachtwoord aan te passen. Klik op de knop 'Wijzigen' bovenaan uw contactgegevens om deze aan te passen. Klik op de knop 'Wachtwoord wijzigen' om een nieuw wachtwoord aan uw account te koppelen.
  • Nieuwsbrieven
   Onder het kopje nieuwsbrieven worden alle nieuwsbrieven waarvoor u bent ingeschreven weergegeven.
 • Adressenboek
  In het adressenboek worden alle adressen weergegeven. Getoond wordt het 'Standaard-leveringsadres' en het 'Standaard-factuuradres'. Door op de knop 'Beheer adressen' te klikken krijgt u een overzicht van alle opgeslagen adressen.
  • Standaard-leveringsadres
   Het standaard-leveringsadres zal automatisch worden ingevuld bij een volgende bestelling als leveringsadres. Door dit adres op te slaan bespaart u iedere bestelling weer tijd. Door op de knop 'Adres bewerken' onderaan het 'Standaard-leveringsadres' te klikken kunt u eenvoudig de adresgegevens aanpassen.
  • Standaard-factuuradres
   Het standaard-factuuradres zal automatisch worden ingevuld bij een volgende bestelling als factuur adres. Door dit adres op te slaan bespaart u bij iedere bestelling weer tijd. Door op de knop 'Adres bewerken' onderaan het 'Standaard-factuuradres' te klikken kunt u eenvoudig de adresgegevens aanpassen.
<< Terug