Account - Een account aanmaken

Om een bestelling bij Nielsen Cards & Crafts te plaatsen dient u een account aan te maken. Om een account aan te maken klikt u op de 'Registreer nu' button in het menu. Het aanmaken van een account is onderverdeeld in twee categorieën, 'persoonlijke gegevens' en 'login gegevens'.

Persoonlijke gegevens
  • Bedrijfsnaam: Vul hier de bedrijfsnaam in waarvoor de bestellingen worden gedaan. Het is verplicht om een geldige bedrijfsnaam op te geven. Nielsen Cards & Crafts levert niet aan particulieren.
  • Titel: Geef aan of u een man of vrouw bent.
  • Voornaam: Geef uw voornaam of voorletters op.
  • Achternaam: Geef uw achternaam op.
  • E-mailadres: Geef een geldig e-mailadres op, naar dit e-mail adres worden alle statuswijzigingen en eventuele nieuws updates verzonden. Zonder een geldig e-mailadres kunt u geen account aanmaken bij Nielsen Cards & Crafts.
  • Abonneer u op onze nieuwsbrief: Geef aan of u op de hoogte gehouden wilt worden van de laatste acties en nieuwtjes rondom Nielsen Cards & Crafts.

Login gegevens

  • Wachtwoord: Geef een veilig wachtwoord op welke u goed kunt onthouden en niet makkelijk door andere geraden kan worden. Het wachtwoord beschermt uw account tegen buitenstaanders.
  • Bevestig uw wachtwoord: Herhaal uw eerder gekozen wachtwoord om te controleren of u een juist wachtwoord heeft opgegeven.

Na het correct invullen van uw account gegevens klikt u op de knop 'Verstuur' om uw account aan te maken. Er zal vervolgens een e-mail naar het opgegeven e-mailadres worden verstuurd waarin uw account moet worden bevestigd. Pas na het bevestigen van uw account in deze e-mail zal het account klaar zijn voor gebruik.

Bij het aanmaken van een nieuw account krijg ik een rood gekleurd veld, met de foutcode 'Dit is een verplicht veld.'.
Ieder veld met een rood gekleurd sterretje (*) is verplicht en moet dus worden ingevuld. Wanneer u probeert om uw registratie af te ronden zonder alle verplichte velden in te vullen zal het verplichte veld rood kleuren en een foutmelding weergeven.

Bij het aanmaken van een nieuw account krijg ik een rood gekleurd veld, met de foutcode 'Geef een geldig e-mail adres op a.u.b. Bijvoorbeeld: iemand@mail.com .'.
Om uw registratie correct af te ronden hebben wij een geldig e-mailadres nodig. Om fouten te voorkomen voeren wij een extra controle uit op de geldigheid van uw opgegeven e-mailadres. Waarneer het e-mail adres niet correct is opgegeven en u toch probeert de registratie te voltooien zal het e-mail veld rood kleuren en een foutmelding worden weergegeven.

Bent u ervan overtuigd dat u deze foutmelding onterecht krijgt en geeft u een volledig correct en werkend e-mail adres op, neem dan contact met ons op via 'Contact'.

 

<< Terug